Laga stenskott eller byta vindruta

Vi lagar alltid din vindruta om det är möjligt, men byter den självklart om det behövs. Boka en tid hos oss idag.

Du har inte vilken vindruta som helst

Din vindruta skyddar mot mer än bara väder och vind. Den är en förutsättning för att säkerhetsfunktioner som trötthetsvarnare, autobroms och avståndskontroll ska fungera som det är tänkt. Har du fått ett stenskott eller behöver du byta vindruta? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  • Garanti på din reparation
  • Kalibrering av säkerhetsfunktioner
  • Specialutbildade servicetekniker
  • Alltid Volvo Originaldelar

Laga stenskott för 100 kronor

Om du behöver laga ett stenskott i vindrutan kan din auktoriserade Volvoverkstad hjälpa dig. Våra servicetekniker är specialutbildade på Volvo och vet precis vilka metoder som ska användas för ett säkert resultat. Har du en försäkring hos Volvia kostar det bara 100 kronor i självrisk.

Går det att laga vindrutan?

Om du får ett stenskott i den gröna zonen går vindrutan oftast att laga. Sitter skadan i den röda zonen krävs ett byte och i den gula zonen behöver verkstaden göra en bedömning av vilken lösning som är säkrast.

Byte av vindruta

Skulle det inte gå att laga vindrutan är det viktigt att den nya vindrutan monteras på ett korrekt sätt. Din auktoriserade Volvoverkstad använder alltid Volvo Originaldelar och kalibrerar dessutom alla assistanssystem efteråt. På så sätt kan vi garantera att vindrutan uppfyller samma höga säkerhetskrav som när bilen var ny.

Vad kostar det att byta vindrutan?

Om du har en försäkring hos Volvia kostar det 1600 kronor att byta vindrutan hos en auktoriserad verkstad. För lagning av stenskott är självrisken bara 100 kronor. Tips! Med Volvokort och appen CarPay kan du betala ditt verkstadsbesök direkt i mobilen eller dela upp din betalning på fyra månader. Det är både smidigt och enkelt.

Skadebesiktning i mobilen

Om din bil är försäkrad hos Volvia kan du göra en skadebesiktning direkt i mobilen. Du skickar bara en eller flera bilder på ditt stenskott och låter sedan våra tekniker undersöka skadan. Ladda ner appen för att komma igång.