Bilvård lönar sig i längden!

Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Att ge sin bil kontinuerlig bilvård ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil.

Låt oss ta hand om din bil!

Vi erbjuder ett stort utbud som gör din bil fin, både utvändigt och invändigt. Bland annat kan du välja mellan olika paketlösningar av bilvård, glasbehandling och lädervård. Självklart använder vi enbart kemiska produkter som godkänns av Volvo och Renault. 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

 

PAKETLÖSNINGAR & PRISER:

 • LITEN 395:-
  I Bilvård Liten ingår utvändig avfettning, handtvätt, avtorkning med mjuk trasa och fälgtvätt.
 • MELLAN 995:-
  I Bilvård Mellan (utöver Liten) ingår dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor och glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar.
 • STOR 3 295:-

          I Bilvård Stor ingår (utöver Liten och Mellan) djuprengöring av lack, lagning av mindre stenskott i fronten samt polering och vaxning

 • GLASBEHANDLING 650:-
  Minskar vindhäftning av smuts, insekter, trafikfilm och is. Kraftfullt vattenavvisande vilket gör att torkarna inte behöver användas lika frekvent. Minskar också reflexerna vid mörkerkörning. 
 • LÄDERVÅRD 595:-
  Leather Protection Cream är en kräm för uppfräschning och skydd av läderklädslar i fordon. Krämen återställer lädrets smidighet, lyster och textur samt ger effektivt skydd mot smuts, uttorkning, blekning och slitage.  
 • LACKFÖRSEGLING 4 995:- (tillägg för polering kan förekomma vid sliten lack)

          En lackförsegling gjord av oss på Finnvedens Bil skyddar och ger enastående lyster och glans med ca 12 - 18 månaders hållbarhet.

          Skyddet gör det svårare för smuts och insekter att fastna på bilen och den blir mycket lätt att tvätta.

          Dessutom får du bibehållet skydd mot föroreningar, UV-strålar och små repor.