Verkstaden

Vi vet att du som kund värdesätter personlig kontakt i samband med att du lämnar in din bil. Därför får du hos oss en personlig servicetekniker. Det betyder att du har direktkontakt med en och samma person, både inne i verkstaden men även via mail och telefon i alla dina bilservicefrågor. Alla våra servicetekniker drivs av ett stort engagemang och känsla för sitt yrke. De är därför väl förberedda på att möta de krav som såväl kunder som biltillverkare ställer på oss. 

 

    

 

Volvo Originalservice

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder av en personlig servicetekniker som har specialutbildning på Volvo. Vi använder endast säkra och pålitliga originaldelar vilket gör att din Volvo fungerar bättre- och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart. Det ska vara bekvämt att vara bilägare hos Finnvedens Bil. Därför erbjuder vi allt för din bil på ett och samma ställe: service, reparationer, glasskador, bilvård- och allt annat som rör din bil på verkstaden tex. utför vi AC-reparationer m.m. Här kan du se vilka verkstadstjänster vi erbjuder.

 MRF-Anslutna

Vi är en MRF-ansluten verkstad som alltid använder skriftliga villkor och följer ARNs beslut.

 

Betala ditt verkstadsbesök med Carpay

Carpay är en app från Volvofinans Bank som är kopplat till ditt Volvokort. Med Volvokortet får du bland annat bonus på dina köp och bättre pris på tex hjulskifte och däckhotell. När din är klar får du en notis samt en specifikation på det utförda arbetet. Gör din betalning och hämta ut bilen.
Läs mer om Carpay här.

 

Delbetala ditt verkstadsbesök

Med vårat Finnvedens Bil-kort kan du alltid delbetala inköp i butik och verkstad på fyra månader räntefritt och helt utan avgift. Perfekt när du köper däck eller om verkstadsnotan blir lite högre än du tänkt dig!