TVÄTTA

EN HÅLLBAR TVÄTT

Bidra till ett renare Värnamo, tvätta inte på gatan

I vår tvättanläggning används enbart miljögodkända tvätt- och avfettningsmedel.

Genom en avancerad reningsprocess i flera steg tas alla föroreningar om hand. Detta gör att ca 95% tvättvattnet kan återanvändas och det behöver endast tillföras ca 67 liter nytt vatten till varje tvätt. Den lilla mängd vatten som släpps ut från anläggningen är helt fri från alla skadliga ämnen och orsakar ingen negativ miljöpåverkan.

Förutom automattvätten erbjuder vi även fyra gör-det-självstationer.

Här finns allt du behöver för att göra din bil ren, både utvändigt och invändigt från 20kr och uppåt. Gör-det-självstationerna är utrustade med bland annat insektsmedel som tar bort flugor och insekter som annars kan skada bilens lack men också invändig tvättutrustning så som dammsugare m.m.
Allt samlat på en och samma plats för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

 

Alltid 20% rabatt på Tvätta* 

 

*Med ditt Finnvedens Bil-kort får du en förmånlig rabatt på 20% på Tvätta, som är Volvo- och Renaulthandelns egna tvättanläggningar. Du får en miljövänlig och skonsam biltvätt med perfekt resultat på några minuter.

 

Våra tvättpriser 

Polerprogram: 310:- Med volvokort: 248:-

Guldprogram: 220:- Med volvokort: 176:-

Silverprogram: 190:- Med Volvokort: 152:-

 

Bidra till ett renare Värnamo. Med Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20 % rabatt på alla tvättprogram. Det är vårt sätt att göra det enklare för dig att byta vana. 

 

Tvätta i vår automattvätt - såhär går det till.

 

Tvätten växer fram: