Jobba hos oss

Här kan du se våra lediga tjänster.

SERVICETEKNIKER

 

Har du ett genuint intresse för bilar? Är du en driven och skicklig bilmekaniker/tekniker som vill erbjuda högsta service till våra kunder? Då är du den vi söker efter!

 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som anställd bilmekaniker/tekniker hos oss på Finnvedens Bil arbetar du som Personlig servicetekniker med Volvo, Renault & Dacia. Du jobbar med hela kundflödet från tidsbokning, mottagande, utförande och fakturering/betalning. Du ska aktivt arbeta med ständiga förbättringar på arbetsplatsen. Vi erbjuder dig att utvecklas tillsammans med oss, till ett av Sveriges mest intressanta bilföretag. Som nyanställd Personlig servicetekniker får du en gedigen introduktion i teknik, system och kundprocess. Som anställd hos oss blir du även kontinuerligt vidareutbildad och får arbeta i en arbetsmiljö med ständiga förbättringar utifrån ett kundvärde.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du har en relevant fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom fordonsreparationer m.m. Du bör ha ett stort intresse för fordon och teknik samt ett stort intresse för kundmötet. Du gillar att samarbeta och delar vår syn på ständiga förbättringar utifrån ett kundvärde. Du ska ha allmänna datakunskaper och B-körkort. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper som värdesätts högt är att du är noggrann, effektiv, ansvarstagande, flexibel, kreativ, stresstålig och pålitlig.

Välkommen med din ansökan!
Skickas till: jobb@finnvedensbil.se.

Frågor om tjänsten besvaras av servicemarknadschef, Roger Lundin, 0370-425 63.