Barn i Bilen

Hos oss i butiken hittar du allt från barnstolar till nappar!

Dyrbara passagerare

Säkerhet har alltid varit högsta prioritet hos oss på Volvo. Säkerhet för föraren, passagerarna, andra fordon och, såklart, fotgängare. Vi har alltid legat i framkant när det gäller säkerhet och barnsäkerhet är inget undantag. Vi började 1964 med att testa bakåtvända barnstolar och har sedan dess hela tiden förbättrat vårt utbud av säkerhet för barn.

 

Designat för att klara riktiga situationer

Volvo utvecklar och utför tester baserade på verkliga trafiksituationer, vilket medför att man kan designa bilbarnstolar till att fungera och skydda på riktigt. Som ett resultat av lång tids och grundlig forskning rekommenderar vi starkt att barn åker bakåtvända tills de är fyra år gamla.

Volvos vision är att ingen ska omkomma eller bli allvarligt skadad i en ny Volvo. De utvecklar och utför tester baserade på verkliga trafiksituationer, vilket medför att man kan designa bilbarnstolar till att fungera och skydda på riktigt. Som ett resultat av lång tids och grundlig forskning rekommenderar vi starkt att barn åker bakåtvända tills de är fyra år gamla.

Visionen är att ingen ska omkomma eller bli allvarligt skadad i en ny Volvo.

Läs mer om Volvos barnstolar här