Upplev nya Volvo XC60

Nu har vi den på plats! Vår försäljningschef Mirza svarar här på vad som gör nya Volvo XC60 till en fantastisk bil!

Vad tycker du om nya Volvo XC60?
Oj var ska jag börja… det är en fantastisk ny produkt som många har väntat på! Det är en bil som utstrålar skandinavisk design med säkerhet i toppklass, både för dig som förare men också dina nära & kära som åker med. Nya XC60 har toppkvalité med känsla på interiören och sist men inte minst fantastiska köregenskaper. Detta är enligt min åsikt en komplett bil som jag tror att många kommer dela med mig efter en provkörning! Ett svenskt hantverk i toppklass helt enkelt!

Hur säker är den nya Volvo XC60?
År 2008 presenterade Volvo en ny vision – "Ingen ska år  2020  skadas allvarligt eller omkomma i en ny Volvo". Den nya XC60 har därför moderna säkerhetssystem redan som standardutförande för att du skall känna dig så trygg som möjligt när du kör. Jag kan garantera att du vid första provkörningen kommer få uppleva denna trygghet genom flera avancerade säkerhetssystem i bilen! Bland annat:  Run-off Road Mitigation & Protection, Autobrake i alla hastigheter, Auto brake i korsningar, Collision avoidance upp till 60km/h, Collision Warning, Large animal detaction med broms, Road sign information, Lane keeping aid, Oncoming lane mitigation med styrassistans, Speed limiter & Drive alert control.

Kom gärna in till oss och upplev dessa egenskaper!

Vad tycker du om designen på den nya XC60?
Jag tycker att designen är helt fantastik då den tilltalar både den unga och den äldre generationen. Smarta lösningar så som inga trösklar vilket gör att man slipper smutsa ner sig vid inkliv/utkliv. Med ett utseendet som smälter in både i stan men likväl på landet. Volvos desigteam har tänkt på alla bilens detaljer och verkligen lyckats enligt mitt tycke!

Vad är enligt dig det bästa med Volvo XC60?
Enligt mig är säkerheten och känslan utan tvekan det bästa med den nya XC60! Framförallt säkerheten och trygghetskänslan man får av att kunna köra sina nära och kära i bilen och veta att de färdas i säkerhet i toppklass. Som Volvo själva säger: ”Bilar körs av människor. Grundprincipen bakom allt vi gör på Volvo är, och måste alltid vara, säkerhet.” Med det kan jag avsluta med att jag  är HELSÅLD på den nya XC60 då säkerhet är prio ett för mig!

 

Varmt välkommen in till oss på Finnvedens Bil och upplev nya Volvo XC60. Vi visar & förklarar gärna mer om bilens alla funktioner och finesser utefter dina behov! 

 

- Mirza, Försäljningschef Volvo Finnvedens Bil