Bilvård lönar sig i längden

Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Att ge sin bil kontinuerlig bilvård ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil. 

 

SEALED AND PROTECTED

Med Finnvedens Bils originalskydd ”Sealed & Protected” håller du din bil lika fin som när den en gång rullade ut ur fabriken. Våra bilvårdsspecialister tar hand om och kan utföra tjänster som glasbehandling, lackskydd och lädervård. Detta lackskydd är det enda godkända av Volvo att lägga på bilen för att lackgarantin ska gälla.

 

En lackförsegling gjord av oss på Finnvedens Bil skyddar och ger enastående lyster och glans med ca 12 - 18 månaders hållbarhet. Skyddet gör det svårare för smuts och insekter att fastna på bilen och den blir mycket lätt att tvätta. Dessutom får du bibehållet skydd mot föroreningar, UV-strålar och små repor.

 

Viktig information i samband med din lackförsegling för att din bil ska få bästa resultat:

 

  • Bilen får INTE tvättas de 2 första veckorna efter lackförseglingen! Lacken behöver härdas under denna tid, det går bra att skölja av med vatten.

 

  • Det är viktigt att skinna bilen efter handtvätt, då det annars blir kalkfläckar som är svåra att få bort.

 

  • Använd INTE diskmedel som schampo! Det tar bort lackskyddet och är inte bra för gummilister.