NYA PEUGEOT 308

Upptäck den nya designen hos nya Peugeot 308 som visar upp en självsäker karaktär och en balans mellan styrka och smidighet.

Den innovativa och praktiska tekniken i förarmiljön i nya Peugeot i-Cockpit® förstärker din körupplevelse. Med Peugeots plug-in hybrider samt bensin- och dieselmotorer kan du uppleva en körkomfort som ger den bästa kombinationen av effektivitet och prestanda.

Erbjudanden

Vid en första anblick slås du av det sofistikerade utseendet hos nya Peugeot 308. Det nya Peugeot-emblemet pryder för första gången en Peugeot-modell och förstärker märkets tidlösa identitet genom att kombinera historia med modernitet. Det nya emblemet är placerat mitt i grillen och 308-monogrammet på motorhuven för att signalera det nya utseendet.

PEUGEOT 308 ACTIVE PACK PureTech 110
2 599 kr/mån
PEUGEOT 308 ALLURE PACK PureTech 130 AUT
3 199 kr/mån

Den nya silhuetten hos nya Peugeot 308 är dynamisk ur alla vinklar. De eleganta och sportiga linjerna med djärva proportioner betonar en kraftfull personlighet.

 • Den stora grillen är stilrent integrerad med den långa motorhuven.
 • Det kraftfulla bakpartiet förstärks av den sänkta takhöjden. Karossen upplevs stor och stadig mot hjulbasen.
 • Den strömlinjeformade profilen ger ett sportigt uttryck.

Den nya kompakta ljussigntauren är modern och högteknologisk. De främre strålkastarna signalerar styrka och elegans, vilket ger nya Peugeot 308 dess dynamik och nya identitet.

Klo-formade varselljus pryder stötfångaren och sticker ut med sin moderna LED-teknik, eller PEUGEOT Matrix LED Teknik.

Upplev en högteknologisk och modern ljussignatur med full-LED eller 3d-full-LED-teknologi, även baktill, med Peugeots karaktäristiska klo-design.

Nya upplevelser med Peugeot i-Cockpit

Den nya, ergonomiska och intuitva förarmiljön Peugeot i-Cockpit ger smidig åtkomst till alla funktioner som tagits fram och designats för att du ska trivas i din bil. 

 • Ny kompakt ratt med rattvärme, inbyggda reglage för radio, media, telefon och förarassistanssystem.
 • Ny digital head-up display eller digital 3D holografisk instrumentpanel.

Peugeot-bilar i lager

  Vi som säljer Peugeot

  Hussein Galudi
  Hussein Galudi
  Säljare Peugeot Personbilar, Bilförsäljning
  Finnvedens Bil Peugeot-/Begagnatcenter