Travel at the speed of Hertz

Här kan du läsa mer om vårat hyrbilssortiment, hitta regler och villkor samt ett bokningsformulär och kontaktuppgifter.

Skicka bokningsförfrågan

Vi är stolta över att vara det största biluthyrningsföretaget i Värnamo & Gislaved och erbjuder ett brett utbud av personbilar, skåpbilar och minibussar som passar dina specifika behov.

Oavsett om du behöver en pålitlig bil för en helgutflykt eller en längre period, så kan du lita på oss. Med en hyrbil från Hertz hos Finnvedens Bil kan du njuta av en bekväm och problemfri resa.

Vårt förmånliga weekend-pris gör det enkelt för dig att hyra en bil från fredagar kl 12:00 till måndagar kl 08:00. Perfekt för en kort getaway eller familjeutflykt!

För längre äventyr erbjuder vi flexibla hyresalternativ. Oavsett om det är en hel vecka, en månad eller till och med flera år, så kan du hyra en bil hos oss. Vi strävar alltid efter att uppfylla dina krav och göra din upplevelse hos oss så smidig som möjligt.

Vårt erfarna team finns här för att hjälpa dig hitta rätt bil för dina behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, enkel bokning och en pålitlig fordonsflotta som är väl underhållen och försäkrad för din trygghet.

Priserna avser hyrbilskostnad per dygn när din bil är inne på service eller reparation om du inte har hyrbilsförsäkring via ditt försäkringsbolag.

I priserna ingår självriskreducering som sänker din självrisk om olyckan skulle vara framme under din hyresperiod.

Hyr du genom din hyrbilsförsäkring ber vi dig informera ditt försäkringsbolag om att du planerar att ta ut en hyrbil och tar med dig ditt tilldelade skadenummer samt kostnadsfördelning till oss på stationen när du ska hämta bilen.

Bra att veta

Körkort: Du som kund ska alltid kunna visa upp ett giltigt fysiskt körkort i original för att få hämta ut ett hyrt fordon från Hertz.

Köra utomlands: Önskar du att använda fordonet utanför Sverige ska detta ske endast efter Hertz skriftliga godkännande.

Om olyckan är framme: Vid olycka med bilen ska detta anmälas så snabbt som möjligt till uthyrande station och även på en fysisk skadanmälan eller online på www.volvia.se.

Vi som arbetar på Hertz hyrbilar

Felix Berg
Felix Berg
Stationschef, Hertz
Finnvedens Bil Volvo
Alexander Viktorsson
Alexander Viktorsson
Biluthyrare, Kundcenter
Finnvedens Bil Volvo
Ayman Alhasan
Ayman Alhasan
Hertz, Reservdelstekniker, Däckansvarig, Verkstad
Finnvedens Bil Gislaved